Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ονομασία ISOBAU ήταν έως τώρα γνωστή σαν συνώνυμο των θερμομονωτικών πάνελ, καθώς η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1982, ήταν η πρωτοπόρος βιομηχανία παραγωγής πάνελ στην Ελλάδα.
Κατά την διάρκεια της μακρόχρονης Ιστορίας της, η ISOBAU έχει συμβάλλει στην κατασκευή των πιο σημαντικών δημόσιων και ιδιωτικών έργων, βελτιώνοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Η εξέλιξη της εταιρείας βασίστηκε σε ένα ευρύ φάσμα επενδύσεων , με κορυφαία την Γραμμής Βαφής Χάλυβα της ISOBAU COLORS, η οποία ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.
Η επένδυση αυτή, σηματοδοτεί την στροφή της εταιρείας στο τομέα του προ-βαμμένου χάλυβα, με την λειτουργία μιας υπερσύγχρονης και υψηλών προδιαγραφών Γραμμής Βαφής Χάλυβα, από τις κορυφαίες στην Ευρώπη.
Φιλοδοξία μας είναι να κάνουμε τη διαφορά από τις μεγάλες Γραμμές Βαφής Χάλυβα, που συνήθως καλύπτουν ανάγκες για παραγγελίες μεγάλης κλίμακας.
Η διαφορά της ISOBAU COLORS βασίζεται στα παρακάτω πλεονεκτήματα της Γραμμής Βαφής: ● Ευελιξία ● Άμεση παράδοση ● Ποικιλία Ειδών Βαφής ● Υψηλή Ευρωπαϊκή Ποιότητα ● Σπάνια Χρώματα ● Ειδικά Προϊόντα ● Ειδικές παραγγελίες μικρών ποσοτήτων.

Τα πλεονεκτήματα της Γραμμής Βαφής μετατρέπονται σε άμεσα οφέλη για τους πελάτες μας και συνοψίζονται ως εξής:
  • Η ευελιξία που προσφέρει η Γραμμή Βαφής σε συνδυασμό με το σύντομο χρόνο παράδοσης, βοηθάει τους πελάτες μας να μειώσουν το απόθεμά τους και το κόστος αποθήκευσης, καθώς η ISOBAU COLORS μπορεί να προσφέρει επακριβώς την απαιτούμενη ποσότητα (ακόμα και την πιο μικρή) και να την παραδώσει άμεσα.
  • Η ISOBAU COLORS δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να στέλνουν γαλβανιζέ χάλυβα προς βαφή, σε οποιοδήποτε χρώμα και ποιότητα επιθυμούν (βαφή φασόν). Αυτή η υπηρεσία της εταιρείας μας, συμβάλει στην βελτίωση της ρευστότητας των πελατών μας, καθώς τους προσφέρει την δυνατότητα να αποθηκεύουν συγκεκριμένη ποσότητα γαλβανισμένου χάλυβα, αντί μεγαλύτερης ποσότητας προβαμμένου, σε επιμέρους χρώματα και τύπους βαφής.
  • Η άριστη ποιότητα της ISOBAU COLORS, που βασίζεται στην σύγχρονη τεχνολογία των εγκαταστάσεων, στο άρτια επιστημονικά εκπαιδευμένο προσωπικό, καθώς και στην αποκλειστική συνεργασία με την προμηθεύτρια εταιρεία χρωμάτων (Beckers, Γαλλία), εγγυάται την αξιοπιστία του προϊόντος σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.
Η αξιοποίηση των συγκεκριμένων πλεονεκτημάτων είναι άρρηκτα δεμένη με το Όραμα της ISOBAU COLORS δηλαδή την επιθυμία της να συμβάλει στην εξέλιξη των προϊόντων προ-βαμμένου χάλυβα, τόσο από πλευράς Ποιότητας όσο και Αισθητικής.© Isobau Colors - Delevoped by Aspx.gr